Wanneer je een creatieve partner nodig hebt…

Met meer dan 16 jaar ervaring als senior ontwerper bij Scotch & Soda heb ik geleerd mij te verplaatsen in de wensen en smaak van de klant en deze wensen om te zetten naar ontwerpen waar de klant gelukkig van wordt. Het ontwikkelen van concepten, het maken van sfeerborden en kleur combinaties, het ontwikkelen van prints en stoffen, het creëren van een totaalbeeld, het inrichten van showrooms en het stylen van sets voor fotoshoots, het inrichten van beurzen en sales presentaties, het creatief sparren met collega’s en de rol van adviseur vervullen zijn allemaal zaken waarin ik mij de afgelopen 16 jaar met veel enthousiasme heb bekwaamd.

Tegenwoordig pas ik mijn overvloed aan ontwerp ervaring en liefde toe op het gebied van interieur en exterieur ontwerp. Interieur ontwerp gaat voor mij verder dan het neerzetten van nieuwe meubels. Het mooiste is natuurlijk om de mogelijkheden die een ruimte biedt ten volste te benutten. Dit zou kunnen betekenen dat een layout aangepast dient te worden. Als ik een ruimte binnen loop zie ik altijd meteen de mogelijkheden. Graag adviseer ik hoe de ruimte voor jouw wensen weer het beste gaat werken. Het spel tussen binnen en buiten vind ik erg belangrijk, vandaar dat ik graag ook de buitenkant van het gebouw en de ruimte eromheen desgewenst meeneem in mijn advies en ontwerp. 

De ervaring in de bouw en verbouw die ik heb opgedaan de afgelopen jaren in project “Casa Vinkeveños” hebben mij waardevolle kennis opgeleverd die ik graag bij jou ook ten uitvoering kom brengen. Het bepalen van een nieuwe layout, het (her) ontwerpen van een gebouw binnen en buiten, het aankopen en regelen van de juiste producten en materialen, het managen van het bouwproces en het aansturen van vakmensen, maar ook het “hands on” zelf uitvoeren van bouwwerkzaamheden zijn zaken die ik mij de afgelopen 4 jaar eigen heb gemaakt. De voor en na foto’s vertellen het verhaal het beste!

“Alles begint met een goed (visueel) plan, daarna is het een kwestie van uitvoeren, altijd met het plan als eindresultaat voor ogen. Persoonlijk interieuradvies betaald zichzelf zeker terug, zowel in geld als in tijd. We maken er samen een inspirerend proces van waarin ik je steeds weer zal verrassen met mijn frisse blik op jouw wensen.”

Wellicht ben je op zoek zijn naar iets kleinschaliger advies. Bijvoorbeeld hoe je jouw huidige meubilair met een aantal nieuwe meubels, nieuwe kleur op de muren of een nieuwe layout weer up to date kan krijgen. Ook als je andere “kleinere” vragen hebt of gewoon een creatieve sparring partner kan gebruiken, kan je mij gerust benaderen. Met wat slimme trucjes lossen we samen jouw woonvragen op. 

Gelegen aan de Vinkeveense plassen, staat Casa Vinkeveños. Casa Vinkeveños is een totaalconcept. De complete indeling, het interieur en het uiterlijk van het exterieur zijn onder handen genomen. Ook de tuin en het botenhuis zijn onderdeel van dit totaalconcept. Er is een harmonieus geheel ontstaan, waarbij het motto “elke dag vakantie” gedurende het hele proces in gedachten werd gehouden.

“Dit zonnige huis belichaamt mijn liefde voor natuurlijk licht en eenvoud. Het panoramische uitzicht op de plas, omlijst door kamerhoge ramen, vormt een ideale achtergrond voor de open layout en creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Natuurlijke materialen als hout, natuursteen, wol, leer en linnen in combinatie met beton vormen een tijdloze basis voor een plek waar je omringd wordt door moderne comfortabele meubels, persoonlijke accessoires en vintage vondsten.”

Casa Vinkeveños fungeert tevens als kantoor en als inspiratiebron voor toekomstige projecten. Als het idee van je ruimte het gevoel van “elke dag vakantie” te geven je aanspreekt, laten we dan een plan maken!

Samen met een netwerk van specialisten kan Casa Vinkeveños in veel gevallen het gehele project verwezenlijken.

RECENSIES:

“Marloes is heel enthousiast, flexibel en doortastend. Ze helpt je met knopen doorhakken en beschermt je tegen het maken van impulsieve en daardoor verkeerde keuzes. Ze legt dit helder uit en begeleidt je verder.
Ze maakt mooie tekeningen en ontwerpen van maatwerkkasten. Ze komt met veel creatieve ideeën en helpt je ook met adressen en websites, waardoor er minder keuze stress is. Ze is op een fijne manier betrokken, er is ruimte voor je eigen ideeën maar ze zorgt ook voor een totaal plan en balans qua kleur, materiaal en inrichting. Wij zijn ontzettend blij met haar adviezen en tips voor ons nieuwbouwhuis want we waren bang het niet sfeervol en authentiek te krijgen maar door haar hulp is dit alles behalve het geval. Dit blijkt ook maar weer uit de hoeveelheid complimenten die we over ons huis krijgen. 
We zouden iedereen bij een verbouwing/ verhuizing Marloes als interieur ontwerper gunnen!!”
Fam. Sietsma, interieur ontwerp concept voor een familie huis Weespersluis, Weesp.
“Wat een feestje om met Marloes te mogen samenwerken. Ze heeft precies kunnen visualiseren wat ik in mijn hoofd had. Ze heeft goed begrepen wat ik bedoelde en dat tot een prachtig beeld kunnen vormen!! Heel dankbaar!”
Maartje Brands, ontwerp concept voor een holistische tandarts kliniek.
“Marloes is een toegewijde getalenteerde en hard werkende creatieveling die zowel ervaring als een hoog niveau van ontwerp kennis toevoegt aan ieder project. Een inspirerende ontwerper.”
Helen King, design manager Scotch & Soda.

Casa Vinkeveños casa vinkevenos casavinkevenos interior exterior design interieur exterieur ontwerp Amsterdam Utrecht Op zoek naar interieur ontwerper? waar vind ik interieur ontwerper? Advies, Moodboards en materiaalconcept indeling van de ruimte constructieve wijzigingen. Interieurontwerpplannen  verbouwing van het exterieurontwerp   Op maat gemaakte meubels maatwerk 2D en/of 3D ontworpen plattegronden schetsen Kleurbegeleiding Product- en materiaalplannen Lichtplannen persoonlijk winkelen Vastgoedstyling   Moodboards and material concepts. Advice on space layout and planning  constructural changes Interior design plans remodellling of the exterior design Tailormade solutions. 2D and/ or 3D designed floorplans. Colour guidance. Product and material plans. Lightplans. Personal shopping. Real estate styling. Interieur exterieur ontwerp en advies, maatwerk meubels design, interieurstyling. Neem vrijblijvend contact op via de site. Farrow & Ball vtwonen vt wonen home deco appartment therapy

over Interieur exterieur ontwerp en advies