6 redenen om voor Casa Vinkeveños te kiezen, even samengevat:

interieur ontwerper aan het werk. Kleurstalen en mood. casa vinkevenos
Wanneer je een creatieve partner nodig hebt…

Hoe fijn zou het zijn om een partner te hebben die met je meedenkt, advies geeft en objectief en creatief situaties kan beoordelen. Iemand die altijd bereikbaar is en waar je een laagdrempelig contact mee kan onderhouden. Informeel, inspirerend en eerlijk. Iemand die je aangenaam verrast!

Als er zoveel keuzes te maken zijn…

Leuk! Je gaat verbouwen, verhuizen, een nieuw bedrijf beginnen, ik noem maar wat. Maar dan: de keuzestress slaat toe. Want welke richting ga je op en waar haal je de tijd vandaan om alles te regelen? Casa Vinkeveños inspireert, weet de juiste adressen te vinden, helpt je kiezen en regelt, fijn toch?

Wanneer schetsen tot leven komen…

Loop je over van de ideeën, heb je geen idee of weet je niet waar te beginnen? Casa Vinkeveños maakt 3D en 2D tekeningen zodat alles visueel duidelijk is. Heel fijn als je bijvoorbeeld beelden nodig hebt voor een zakelijk plan,  om aan de aannemer te laten zien, om je partner te overtuigen of om zelf een duidelijk beeld te krijgen wat betreft de mogelijkheden. Het kan zo zijn dat je genoeg hebt aan die visualisaties, maar mocht je op zoek zijn naar het volledige plaatje dan zorgt Casa Vinkeveños ervoor dat de schetsen tot leven komen.

Wanneer je van maatwerk ontwerpen houdt…

Casa Vinkeveños ontwerpt op maat gemaakte oplossingen zoals maatwerkkasten, room dividers en oplossingen voor raambekleding die perfect passen in elke centimeter van de ruimte. Naast het functionele aspect geven ze jouw ruimte een unieke persoonlijkheid.

Wanneer de huidige layout niet (meer) werkt…

Je bent heel tevreden met de plek waar je woont of gaat wonen, maar de ruimte voldoet niet (meer) aan je wensen. Geen probleem, met een frisse blik en aandacht voor jouw behoeftes, optimaliseer ik jouw ruimte tot een plek waar alles klopt en waar je graag wilt zijn. Met een nieuwe indeling van de ruimte en advies over constructieve wijzigingen die wellicht nodig zijn, zorgen we ervoor dat de layout weer gaat werken.

Als je alles met één telefoontje geregeld wil hebben…

Samen met een netwerk van specialisten kan Casa Vinkeveños in veel gevallen het gehele project verwezenlijken. Wij kunnen je in contact brengen met geschikte partijen maar volledig ontzorgt worden behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

interieur ontwerper aan het werk. Kleurstalen en mood. casa vinkevenos

diensten Interieur exterieur ontwerp en advies

Casa Vinkeveños casa vinkevenos casavinkevenos interior exterior design interieur exterieur ontwerp Amsterdam Utrecht Op zoek naar interieur ontwerper? waar vind ik interieur ontwerper? Advies, Moodboards en materiaalconcept indeling van de ruimte constructieve wijzigingen. Interieurontwerpplannen  verbouwing van het exterieurontwerp   Op maat gemaakte meubels maatwerk 2D en/of 3D ontworpen plattegronden schetsen Kleurbegeleiding Product- en materiaalplannen Lichtplannen persoonlijk winkelen Vastgoedstyling   Moodboards and material concepts. Advice on space layout and planning  constructural changes Interior design plans remodellling of the exterior design Tailormade solutions. 2D and/ or 3D designed floorplans. Colour guidance. Product and material plans. Lightplans. Personal shopping. Real estate styling. Interieur exterieur ontwerp en advies, maatwerk meubels design, interieurstyling. Neem vrijblijvend contact op via de site. Farrow & Ball vtwonen vt wonen home deco appartment therapy